Medisch Spectrum Twente

Medisch Spectrum Twente is een geïntegreerd medisch-specialistisch bedrijf met als kerntaak de gezondheid van de inwoners van de regio Twente te bevorderen. Medisch Spectrum Wwente behoort tot de grootste niet-academische ziekenhuizen van ons land.

De Ploeg heeft een speciaal separatiegordijn ontworpen genaamd Separa en Dividus. Lees hieronder meer over dit unieke product.

Ontwerp

De kwaliteit Separa is een origineel Nederlands ontwerp, product van het Ploeg designteam en is speciaal ontworpen als separatiegordijn. Over de jaren heen kan het veelvuldig en probleemloos (ook met minimale krimp) bewassen worden. Deze kwaliteit heeft zich gedurende meer dan 10 jaar bij diverse grote ziekenhuizen ruimschoots bewezen. Zelfs veel – van de meer dan 15 jaar geleden geweven meters, zijn tegenwoordig nog steeds in gebruik.

Op basis van dezelfde specificaties als de kwaliteit Separa, is later de kwaliteit Dividus toegevoegd. Dividus heeft een ander dessin en de verschillende gecombineerde kleurstellingen laten zich probleemloos matchen met de vaak eerdere gekozen afdeling- en vloerkleuren.

Referenties

Over het algemeen meer dan 10 jaar probleemloos gebruik in vele ziekenhuizen (onder andere: het AMC Amsterdam, Het OLVG Amsterdam, Ziekenhuis De Gelderse Vallei Ede, Medisch Spectrum Twente, Medisch Centrum Leeuwarden, Het Havenziekenhuis Rotterdam, Isala Klinieken en Zwolle).

Specificaties

Zeer goede, prettige eigenschappen als snelle reiniging (ook bij lagere temperaturen), korte droogtijden, lange houdbaarheid, zeer goede licht- en wrijfechtheden door de garenverf procedure en een volledige 5 jaar garantie. De toegepaste specifieke Trevira CS vezel heeft een fijnheid en greep beter dan andere (Trevira CS) vezels . Door de goede wasbaarheid (over een breed temperatuurbereik) is het daardoor beter bestand tegen de overdracht van bacteriën. Het doek is zeer compact geweven, heeft een garengewicht van 315 gram per strekkende meter en biedt daardoor een uitstekende privacy voor de patiënt.

Vlamvertragend en Oekotex 100 gecertificeerd

Permanent vlamvertragend, TNO getest en eveneens Oekotex 100 gecertificeerd.

Garen en productie

Het merkgaren Trevira CS wordt geproduceerd in Europa. Eveneens vindt het weefproces van beide kwaliteiten binnen de EU plaats.

Zelf een project aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Project type
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pagina delen

Meer inspiratie

Bekijk project

Altar Apartment

Een inspirerende samenwerking die onze liefde voor design en duurzaamheid samenbrengt.

Bekijk project
Bekijk project

Residentie Refuga

Op alle verdiepingen is de gordijnstof Zero toegepast in de wintertuinen.

Bekijk project
Bekijk project

Maczek Museum

In het Maczek hangt kwaliteit Ode van De Ploeg, deze stof, kleur 83, is bedrukt met beelden uit de Tweede Wereldoorlog. De stof wordt gebruikt als roomdivider en afscheiding van ruimtes.

Bekijk project