De Ploeg: wol

De Ploeg maakt de beste stoffen in natuurlijk materiaal. Wollen meubelstoffen die onverslijtbaar zijn zoals kwaliteit Ploegwool.

Meubelstof Ploegwool

De Ploeg introduceert een nieuwe meubelstof van 100% zuiver wol

  • Natuurlijk materiaal: 100% zuiver wol;
  • Melangekleur zorgt dat de stof zich aanpast aan de kleuren in de ruimte;
  • Comfortabel en zachte touch;
  • Wollen stoffen hebben functionele eigenschappen zoals isolerend, vlamdovend, zelfreinigend en ademend;
  • ‘Best quality’ fijne garentwijn, hoog garengewicht;
  • Duurzaam;
  • De stof is in 64 kleuren verkrijgbaar.

Sterke stoffen sinds 1923

Traditie in het weven van wol

In de traditie en liefde voor het weven van wol ontwikkelde De Ploeg de afgelopen jaren nieuwe wollen weefstoffen als o.a. Ploegwool, Andes, Bergen, Moss, Nevada, Kust en Vilano. Daarmee heeft De Ploeg een groot aanbod in het pure en duurzame materiaal wol. Diverse meubelfabrikanten, zoals Leolux, Cor en Rolf Benz, werken met de stoffen van De Ploeg!

Ploegwool

Wool, vintage van nu

De Ploeg maakt de beste stoffen in natuurlijk materiaal. Wollen meubelstoffen die onverslijtbaar zijn zoals kwaliteit Ploegwool. In de zachte melange structuur ontstaat het beste uit twee werelden: puur, natuurlijk materiaal en een innovatieve zachte touch. De kleuren stellingen zijn toepasbaar in elk interieur zoals kiezel- en poedertinten die aansluiten bij een nieuwe vormgeving die de designwereld een stuk gevoeliger, zachter en minder streng maakt.

Pagina delen

Andere interessante artikelen

Lees meer

De Ploeg 2024: An ode to crafts

Ontdek de tijdloze luxe van De Ploeg's nieuwe collectie, waar vakmanschap, intuïtie en duurzaamheid samenkomen in functionele stoffen en levendige kleurenpaletten.

Lees meer
Lees meer

Ontdek de tijdloze pracht van stof Taro

In het streven naar innovatie heeft De Ploeg recentelijk Taro geïntroduceerd, een noviteit onder de hoogwaardige meubelstoffen.

Lees meer
Lees meer

De Ploeg & IMM 2024: verweven in design

Ervaar de harmonie van design en vakmanschap tijdens IMM 2024. Ontdek een voorproefje van onze veelzijdige en duurzame nieuwe collectie.

Lees meer