Akoestische transparante gordijnen

Voor het eerst presenteren we daarmee stoffen die zowel geluiddempend als transparant zijn.

Lust voor het oog

Binnen de collectie nemen de kwaliteiten Quiet , Calm en Fade een bijzondere plaats in door hun aangename akoestische werking. Voor het eerst presenteren we daarmee stoffen die zowel geluiddempend als transparant zijn. Ze halen de scherpe kantjes van ongewenste omgevingsgeluiden en nagalm.

Quiet – Calm – Fade

Fabrics which are both sound absorbing and transparent.

Intensieve levensstijlen

We wonen en leven in een drukke wereld. Altijd en overal moeten we bereikbaar zijn waardoor we snel worden afgeleid. Daarom zijn we op zoek naar rust en een plek om te kunnen reflecteren.

Rust voor het oor

Onze akoestische kwaliteiten zijn daar een antwoord op. Ze dragen met hun temperende effecten bij aan het comfort van de ruimte – voor meer ontspanning in woonvertrekken en verhoogde concentratie in de werkomgeving.

Dat het materiaal licht en luchtig oogt en toch klanken absorbeert is te danken aan de ingenieuze toepassing van het garen. Door de bijzondere structuur van het garen worden geluidsgolven verstrooid en afgezwakt.

ONTDEK ALLE AKOESTISCHE STOFFEN

Pagina delen

Andere interessante artikelen

Lees meer

De Ploeg 2024: An ode to crafts

Ontdek de tijdloze luxe van De Ploeg's nieuwe collectie, waar vakmanschap, intuïtie en duurzaamheid samenkomen in functionele stoffen en levendige kleurenpaletten.

Lees meer
Lees meer

Ontdek de tijdloze pracht van stof Taro

In het streven naar innovatie heeft De Ploeg recentelijk Taro geïntroduceerd, een noviteit onder de hoogwaardige meubelstoffen.

Lees meer
Lees meer

De Ploeg & IMM 2024: verweven in design

Ervaar de harmonie van design en vakmanschap tijdens IMM 2024. Ontdek een voorproefje van onze veelzijdige en duurzame nieuwe collectie.

Lees meer