A lifetime of upholstery fabrics: De Ploeg

Welkom bij onze nieuwste blogpost over de meest recente innovaties in meubelstoffen van De Ploeg. Met een indrukwekkende geschiedenis die teruggaat tot 1923, heeft De Ploeg gedurende een eeuw de norm gesteld voor hoogwaardige materialen en tijdloos design.

De meubel- en gordijnstoffen zijn niet alleen betrouwbaar en functioneel, maar belichamen ook een traditie van vakmanschap en eerlijke materialen. De Ploeg heeft altijd gestreefd naar stijlvolle interieurs waarin duurzaamheid en design hand in hand gaan. In deze blogpost brengen we Mida en Nuvola onder de aandacht, waarmee we we de focus leggen op kwaliteit, esthetiek en een duidelijke visie op de toekomst van interieurontwerp.

Mida

Een mooie stevige basisstof. De minimalistische binding in combinatie met de melange garens geven de stof karakter en maken hem veelzijdig in zijn toepassing. Mida bestaat voor een deel uit garens gemaakt van gerecycled PET en hergebruikt afval uit de polyester en acryl productie.

Nuvola

High-end extra volumineuze bouclé-stof, bestaande uit een mix van materialen. De grote bouclé lussen zijn erg zacht en hebben een wolkachtige touché, vandaar ook de naam Nuvola. Om het 3D-effect te ondersteunen kozen we voor zowel duo-toon kleurstellingen als driekleurige combinaties.

bekijk Nuvola

Pagina delen

Andere interessante artikelen

Lees meer

De Ploeg 2024: An ode to crafts

Ontdek de tijdloze luxe van De Ploeg's nieuwe collectie, waar vakmanschap, intuïtie en duurzaamheid samenkomen in functionele stoffen en levendige kleurenpaletten.

Lees meer
Lees meer

Ontdek de tijdloze pracht van stof Taro

In het streven naar innovatie heeft De Ploeg recentelijk Taro geïntroduceerd, een noviteit onder de hoogwaardige meubelstoffen.

Lees meer
Lees meer

De Ploeg & IMM 2024: verweven in design

Ervaar de harmonie van design en vakmanschap tijdens IMM 2024. Ontdek een voorproefje van onze veelzijdige en duurzame nieuwe collectie.

Lees meer