Ontdek de tijdloze pracht van stof Taro

Met een indrukwekkende geschiedenis van maar liefst een eeuw in ambachtelijke stoffen, heeft De Ploeg zich gevestigd als een eminente speler op het gebied van meubelstoffering. De rijke traditie en vakmanschap van het merk weerspiegelen zich in de tijdloze kwaliteit van hun stoffen, die generaties lang een symbool zijn geworden van verfijning en duurzaamheid.

Verfijnde mix

In het streven naar innovatie heeft De Ploeg recentelijk Taro geïntroduceerd, een noviteit onder de hoogwaardige meubelstoffen. Taro onderscheidt zich door een verfijnde mix van materialen, waarbij vakmanschap en modern design samenkomen. Deze nieuwe toevoeging belichaamt de voortdurende toewijding van De Ploeg aan excellentie en biedt een eigentijdse uitdrukking van hun eeuwenoude erfgoed.

Bijzondere structuur

De gemêleerde garens met een verfijnde structuur dragen bij aan de bijzondere en pure uitstraling van stof Taro, uitgewerkt in een reeks van aardse interieur tinten die het elegante karakter van de stof nog eens extra benadrukken.

Pagina delen

Andere interessante artikelen

Lees meer

De Ploeg 2024: An ode to crafts

Ontdek de tijdloze luxe van De Ploeg's nieuwe collectie, waar vakmanschap, intuïtie en duurzaamheid samenkomen in functionele stoffen en levendige kleurenpaletten.

Lees meer
Lees meer

Ontdek de tijdloze pracht van stof Taro

In het streven naar innovatie heeft De Ploeg recentelijk Taro geïntroduceerd, een noviteit onder de hoogwaardige meubelstoffen.

Lees meer
Lees meer

De Ploeg & IMM 2024: verweven in design

Ervaar de harmonie van design en vakmanschap tijdens IMM 2024. Ontdek een voorproefje van onze veelzijdige en duurzame nieuwe collectie.

Lees meer