New: Upholstery fabrics

We ontwikkelen Tijdloos en duurzaam, met de gedachte dat mooie stoffen elke periode, smaak en alle vluchtige trends overstijgen. Met een missie om meerdere generaties, wisselende seizoenen en behoeften te overleven.

Alto

Een hedendaagse vertaling van de klassieke bouclé meubelstof. Geweven met een melange aan materialen waarin wol bepalend is voor de optiek. Een zachte toepasbare stof met een dynamisch karakter. Alto heeft een zeer uitgebreid hedendaags kleurpallet met zowel sprekende warme tinten, als zachte natuurlijke kleuren.

Bekijk Alto

Nubis

Vintage verwijzingen naar de toekomst met deze meubelstof met tweed-effect. Zowel multi-materiaal als multi-color komen in elke kleurstelling maximaal tot uiting. Het geweven effect is enigszins vierkant en de stof past feilloos op je vintage klassieker.

Bekijk nubis

Kreda

Een hoogwaardige grof gestructureerde meubelstof met een matte optiek. Deels synthetisch en deels natuurlijk laat deze stof het beste van beiden werelden zien. In eerste instantie heeft de stof een linnen optiek. De reeks is vrij groot in naturellen, maar heeft ook een aantal interieurgeschikte kleuren, soms met een duo-tone effect.

Bekijk Kreda

Colour update: Prairie & Strand

Prairie

Een geweven meubelstof met een onwijs zachte touché. De interessante mix van materialen in combinatie met de gekozen verftechniek zorgen voor een natuurlijk gebleekt effect. De stof wordt geweven met verfijnde effectgarens welke hem een rond karakter geven. Een stof die toepasbaar is op vele manieren. Prairie is een geliefde stof binnen de Ploeg collectie en is daarom uitgebreid in zijn kleuraanbod.

Bekijk prairie

Strand

Een verfijnde geweven meubelstof met een natuurlijke uitstraling. Door het aandeel linnen in de garens ontstaat een spannende combinatie van natuurlijke en synthetische materialen, welke zorgen voor comfort én uitstraling. Strand is een klassieker binnen de Ploeg collectie, welke we hebben aangevuld met een serie eigentijdse kleuren.

Bekijk strand

Pagina delen

Andere interessante artikelen

Lees meer

New: Upholstery fabrics

We ontwikkelen Tijdloos en duurzaam, met de gedachte dat mooie stoffen elke periode, smaak en alle vluchtige trends overstijgen.

Lees meer
Lees meer

Recycled textiles

Een raam om bij stil te staan, te turen, te dromen en te vertragen. Een raam om naar de verte te staren.

Lees meer
Lees meer

Kleurrijke patronen

Voorzichtig doseren we de tinten, luisterend naar de eigenschappen van de kleur, en ruimte scheppend voor de kracht ervan.

Lees meer