Kleurrijke patronen

Mistige ombrés die aansporen om de stof van dichtbij te bekijken. Voorzichtig doseren we de tinten, luisterend naar de eigenschappen van de kleur, en ruimte scheppend voor de kracht ervan. Kleur is voor ons een zeer inspirerend onderdeel in het ontwerpproces.

Flare

Een dim-out gordijnstof met een digitale print van tinten die zachtjes in elkaar overvloeien. De subtiele glans van het weefsel laat de kleuren als het ware gloeien. Flare is kamerhoog, geweven in deels gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bekijk Flare

Blur

Alsof je op een zomerdag je ogen zachtjes dichtknijpt en alles vervaagt tot enkel kleur. Dessin Blur is digitaal geprint op de transparante gordijnstof Akin en heeft een zachte batist achtige touché. Het organische karakter van dit abstracte dessin maakt deze stof erg toepasbaar. De stof is kamerhoog geweven in 100% gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bekijk Blur

Evolve

Kleurnuances vloeien subtiel in elkaar over en creëren een spel van levendige tinten. Als een horizon die langzaam vervaagt. Dessin Evolve is digitaal geprint op de transparante gordijnstof Akin en heeft een zachte batist achtige touché. De stof is kamerhoog, geweven in 100% gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bekijk Evolve

Tide

Een transparante gordijnstof met een digitale print, verticale kleurbanen vloeien evenredig in elkaar over, met als resultaat een breed scala aan tinten. Zacht en intens wisselen elkaar af, als golven die aan land komen. Het gordijn stelt je in staat het daglicht zachtjes te filteren en een vrolijke gloed in de ruimte toe te laten. Dessin Tide is digitaal geprint op de transparante gordijnstof Akin en heeft een zachte batist achtige touché. De stof is kamerhoog, geweven in 100% gerecyclede garens en projectgeschikt vanwege zijn brandvertragende eigenschappen.

Bekijk Tide

Een innovatief droomgaren

Bij De Ploeg hebben we bijvoorbeeld de samenwerking gezocht met gerenommeerde leveranciers als Trevira die pre-consumer waste verzamelt en er nieuwe grondstof van maakt. Reststukken, randjes, overblijfselen en foutjes worden op innovatieve wijze verzameld en doorontwikkeld tot een verantwoord en hoogwaardig garen. Het verfijnde Trevira CS-garen met brandvertragende eigenschappen heeft een zachte hand.

Pagina delen

Andere interessante artikelen

Lees meer

Isolerende gordijnen

De Ploeg neemt haar verantwoordelijkheid en ontwerpt modische en functionele gordijnstoffen.

Lees meer
Lees meer

Destination Design: inspiratie en ontmoeten

Destination Design is een initiatief van verschillende Nederlandse en internationale designmerken.

Lees meer
Lees meer

New: Upholstery fabrics

We ontwikkelen Tijdloos en duurzaam, met de gedachte dat mooie stoffen elke periode, smaak en alle vluchtige trends overstijgen.

Lees meer