Altar Apartment

Een inspirerende samenwerking die onze liefde voor design en duurzaamheid samenbrengt. Onlangs hebben we de kans gekregen om samen te werken met de getalenteerde Joline van de Oever, haar verfijnde smaak en oog voor detail sluiten perfect aan bij de waarden van De Ploeg.

Duurzaamheid in design

Drift is in lijn met onze missie om steeds duurzamere producten te ontwikkelen, gemaakt met Tencel™-lyocell. Een innovatief materiaal.

Lyocell is het duurzame alternatief voor viscose. Het lyocell garen is gemaakt van houtpulp uit speciaal daarvoor beheerde bossen. Gemaakt middels een closed-loop productieproces waarbij geen chemicaliën vrijkomen.

Drift is een soepel vallende inbetween gordijnstof met een verfijnde structuur en een zeer zachte touché. Geweven in een bijzondere mix van mooie materialen met in de hoofdrol lyocell.

Een golf van verfijning

De keuze voor Drift in een waveplooi voegt verfijning toe aan de ruimte, en geeft de ruimte optisch meer hoogte. De soepele golven creëren een visueel aantrekkelijk effect, en de transparantie geeft een perfecte filtering van het licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.

BEKIJK INSTAGRAM POST

Een toekomst in samenwerking

De samenwerking met de gepassioneerde Joline van de Oever heeft ons laten zien hoe onze stoffen tot leven komen. We zijn dankbaar voor de mogelijkheid om de krachten te bundelen en streven ernaar om in de toekomst nog meer unieke en inspirerende samenwerkingen aan te gaan.

We hopen dat deze samenwerking jullie net zo enthousiast maakt als wij zijn!

Opzoek naar een samenwerking?

"*" geeft vereiste velden aan

Project type
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Pagina delen

Meer inspiratie

Bekijk project

Altar Apartment

Een inspirerende samenwerking die onze liefde voor design en duurzaamheid samenbrengt.

Bekijk project
Bekijk project

Residentie Refuga

Op alle verdiepingen is de gordijnstof Zero toegepast in de wintertuinen.

Bekijk project
Bekijk project

Maczek Museum

In het Maczek hangt kwaliteit Ode van De Ploeg, deze stof, kleur 83, is bedrukt met beelden uit de Tweede Wereldoorlog. De stof wordt gebruikt als roomdivider en afscheiding van ruimtes.

Bekijk project