ONTWERP EN KWALITEIT

De Ploeg maakt kwaliteit bereikbaar. De projectcollectie voldoet aan hoge kwaliteitseisen waardoor de gordijn- en meubelstoffen breed toepasbaar zijn in de projectmarkt.

KAMERHOGE GORDIJNSTOFFEN & KLEURRIJKE WEEFSTOFFEN

De Ploeg heeft een projectcollectie bestaande uit kwalitatief hoogwaardig gordijn- en meubelstoffen. Verschillende basiskwaliteiten in meer dan 100 kleurstellingen. Een ruime keuze in kamerhoge gordijnstoffen op 3 meter breedte geweven die naadloos geconfectioneerd kunnen worden. De meubelstoffen met unieke weefstructuren zijn geverfd in eigen De Ploeg kleuren, van neutrale kleuren tot diepe, heldere kleuren. De ontwerpers van De Ploeg ontwikkelen kleurconcepten en passen deze toe op de collectie. Hierdoor zijn de gordijnstoffen en meubelstoffen uit de projectcollectie uitstekend met elkaar te combineren.

KWALITEIT

De stoffen uit de projectcollectie van De Ploeg zijn getest en ISO 6940-6941 gecertificeerd. De projectstoffen zijn vlamvertragend, professioneel wasbaar en hebben hoge lichtechtheidswaarden. De Ploeg werkt aan duurzame ontwikkeling, de productieprocessen verlopen volgens de 'Greencode'-normering.

PRIJS BEREIKBAAR

De projectcollectie van De Ploeg biedt gordijn- en meubelstoffen voor iedere toepassing in een geschikt prijssegment. Nederlands ontwerp van hoge kwaliteit in een bereikbare prijsklasse. Metrages boven de 100 meter worden op aanvraag geoffreerd.