AKOESTISCHE WANDPANELEN


DE PLOEG: AKOESTISCH WANDSYSTEEM

Een aantal geselecteerde kwaliteiten van De Ploeg zijn uitstekend geschikt om de akoestiek in ruimtes te verbeteren. Door de dikte en dichtheid van deze Ploegstoffen kunnen ze als gordijn of paneel zorgen voor een betere geluidsabsorptie in ruimtes als kantoren, zorginstellingen of vergaderzalen. De geluidsabsorberende stoffen van De Ploeg zijn getest conform ISO 354:2003.

PROFESSIONALITEIT IN RUIMTEAKOESTIEK

De Ploeg werkt exclusief samen met Vilton. Het bedrijfsonderdeel AkoestiekPro adviseert en levert akoestische wandpanelen die geluidsabsorberend en slijtvast zijn. AkoestiekPro zijn professionals in ruimteakoestiek. Zij richten zich 100% op ruimteakoestiek en bieden mooie maatwerk akoestische oplossingen aan die passen bij uw professionele uitstraling. Het wandsysteem van Vilton wordt bekleed met de stof Vilano van De Ploeg, een combinatie die ervoor zorgt dat op een esthetische wijze het akoestisch comfort in de ruimte wordt verhoogd.

Neem met ons contact op voor:
  • Akoestiek advies op maat van een Akoestisch Professional, waarbij wij projectinrichter, stylist en architect graag ontzorgen.
  • Een professioneel akoestisch product van AkoestiekPro met Nederlands design merk De Ploeg.

TOEPASSINGEN VAN AKOESTIEKPRO

Deze wandpanelen dragen bij aan een betere akoestiek in uw ruimte. Een maatwerk advies draagt bij tot uw perfecte maartwerk oplossing, geheel naar uw eigen stijl te ontwikkelen. Verkrijgbaar in alle kleuren van De Ploeg Vilano.

Het goed organiseren van akoestiek in een ruimte als een sporthal, kan een enorm lastige uitdaging zijn. Voor AkoestiekPro en De Ploeg is geen uitdaging te groot, neem contact op en wij informeren u hoe u de beste akoestiek kunt verkrijgen in uw ruimte. Verbeteringen aan de ruimteakoestiek doorvoeren luistert nauw. De systemen van AkoestiekPro, waarin De Ploeg stof verwerkt wordt, worden daarom door echte professionals gemonteerd.

Klik hier voor een uitgebreide productomschrijving van deze akoestische wandpanelen.

Meer uitgebreide informatie over de akoestische wandpanelen van AkoestiekPro en De Ploeg vindt u op de website www.akoestiekpro.nl

DE PLOEG: AKOESTISCHE GORDIJNEN

Om de akoestiek in een ruimte te verbeteren kunt u ook kiezen voor gordijnen van geluidsabsorberende stoffen. De Ploeg biedt geschikte kwaliteiten die geluid absorberen en daarmee de akoestiek verbeten. Elke ruimte vraagt door zijn vorm en functie om andere akoestische eisen.

Voor advies kunt u contact opnemen met de projectafdeling van De Ploeg via 0492 - 386460 of via sales@deploeg.com