AKOESTISCHE STOFFEN

De Ploegstoffen zijn ontworpen om bij te dragen aan een goede leef- en werkomgeving. Esthetiek, functionaliteit, comfort en duurzaamheid gaan daarbij hand in hand. Een aantal geselecteerde kwaliteiten van De Ploeg zijn uitstekend geschikt om de akoestiek in ruimtes te verbeteren. Onderstaande geluidsabsorberende stoffen zijn getest conform ISO 354:2003

AKOESTISCHE GORDIJNSTOFFEN

LOOM

Loom is een bontgeweven dobbystof op 140 cm breed. Het kleurritme van het gestructureerde garen levert een vintage structuur op met een zachte touch. Gordijnstof Loom is verkrijgbaar in 26 kleuren.

Bekijk hier het certificaat akoestiek van Loom.

DIMMER

Gordijnstof Dimmer is een kamerhoge Dim-Out kwaliteit. De stof heeft een natuurlijk ogende structuur en is bicolour geverfd. Verkrijgbaar in 28 kleuren.

Bekijk hier het certificaat akoestiek van Dimmer.

ODE

Ode is een kamerhoge gordijnstof met een natuurlijk melange effect. De stof is verkrijgbaar in 55 kleuren. De stof is fijn van touch en heeft een natuurlijke linnenlook. Ode is een mooi vallend gordijn dat makkelijk is toe te passen (vlamwerend, 100% PE Flame Retardant).

Bekijk hier het certificaat akoestiek van Ode.

Akoestische meubelstoffen

VILANO

De stof Vilano waarmee de akoestische wandpanelen worden bekleed, is een wolvilt van De Ploeg met uitstekende technische eigenschappen. Deze hoogwaardige meubelstof heeft een absorberende werking, is vuilafstotend, antistatisch en brandvertragend.

Bekijk hier het certificaat akoestiek van Vilano.

PLOEGWOOL

Deze stof met een sterke weefstructuur en comfortabele touch is gemaakt van 100% zuiver wol. Ploegwool is verkrijgbaar in 64 kleuren. De melangekleur in het garen zorgt ervoor dat de stof zich aanpast aan de kleuren in de ruimte. De stof voelt comfortabel en heeft een zachte touch.

Bekijk hier het certificaat akoestiek van Ploegwool.

POLAR

Polar is een doorgestikte wollen meubelstof bestaand uit meerdere lagen. Het doorgestikte dessin geeft een driedimensionaal effect. Door de dikte en dichtheid heeft de stof Polar goede geluidsabsorberende eigenschappen.